Šamanske tehnike

Šamanske tehnike za isceljivanje na podsvesnim nivoima i na nivoima duše:

  • regresoterapija;
  • holographic timeline healing;
  • egzorcizam;
  • vraćanej delova duše;
  • vraćanje sposobnosti prošlih života.

Uz adekvatno vođstvo odnosno uz uspostavljanje iscjelivajuceg, podržavajučeg energetskog polja, svi možemo putovati u druge prostore i druga vremena na podsvesnom nivou. Podsvest čuva sećanja na vreme provedeno u trbuhu majke, na detinjstvo i prošle živote. Putem podsvesti možemo ući u sećanja drugih, kao što su sećanja predaka. Zahvaljujući tim svojstvima, odlazimo u prostor i vreme u kome je nešto izašlo iz balansa, što nam danas prouzrokuje poteškoće na određenim životnim područjima, blokade, bolesti ili nedostatak fokusa.

Regresoterapija

Metodom regresoterapije odlazimo u iskustva prošlih života, osvešćujemo ih da bismo razumeli dešavanja u sadašnjem vremenu.

Holographic timeline healing ili isceljivanje vremenskom linijom

Osvešćivanje samo po sebi ponekad nije dovoljno, zbog čega koristimo kompleksnije šamanske tehnike, kao što je isceljivanje vremenskom linijom u kombinaciji sa drugim tehnikama. Metoda je brza, a rad se odvija u polusvesnom stanju uz terapeutski trans. Terapeut vodi klijenta u vreme, prostor i iskustva svih aktera koji su učestvovali u određenom događaju i iskreirali emocionalnu napetost, hologram. Kad klijent sagleda situaciju iz različitih uglova, kroz oči svakog pojedinačnog aktera upletenog u njeno kreiranje, kada se u iscjeljujućoj atmosferi prihvatanja postigne učenje na dubokom duhovnom nivou, emocionalni naboj se obično razgradi. Blokirana energija se oslobodi, klijent prihvati učenje, a u sadašnjost se prenese samo prečišćen energetski potencijal ili sposobnost.

Egzorcizam

U kulturama i filozofijama koje su zasnovane na upotrebi prirode i njenih snaga, stvari ne delimo na dobre ili loše, pozitivne ili negativne. Energija je negativna samo onda kada nije na pravom mestu. Bolest se smatra nedostatkom zdravlja, odnosno, nedostatkom snage koja je negde u životu izgubljena. Za izlečenje je potrebno vratiti tu snagu i popuniti nastalu prazninu. Isto tako je potrebno odstraniti energije koje tu ne pripadaju. Na primer, negativne emocije koje nam neko šalje stvaraju blokade na telu, napetost, emocionalne turbulencije, u krajnjem slučaju – bolesti. Energija nije sama po sebi loša, samo nije na pravom mestu. Egzorcizam je proces kojim se izgubljeni delovi duše drugih, ostaci ega mrtvih ili implantati (tuđe energetske strukture koje se hrane čovekovom vitalnom energijom) vrate svom osnovnom izvoru i oslobode klijenta ili prostor koji su zakrčili.

Vraćanje delova duše

Duša poseduje izvanredan zaštitni mehanizam koji joj omogućava da u trenutku nesreće, zlostavljanja ili prevelikog emocionalnog bola izađe iz tela kako bi se zaštitila od bola i traume. Obično se nakon oporavka vrati na svoje mesto, ali ne uvek. Nekada se dešava da samo jedan segment duše napusti telo zbog traume, nekada deo sopstvene duše doniramo drugima (na primer, majka detetu da bi ga zaštitila ili zaljubljene osobe jedna drugoj). To nikome nije od koristi, jer nam donirani deo nedostaje, a onome kome je dat stvara smetnje jer je višak. Treba biti svestan da se ne rađamo kao celovita duša i da duša ima mnošto segmenata. Neki delovi duše su negde zarobljeni, a neki nam nisu potrebni u ovom životu.

Neki od simptoma koji ukazuju na izgubljeni deo duše:

  • osećaj depresije;
  • osećaj nekompletnosti;
  • posttraumatski stres;
  • nedostatak sećanja na određeni događaj, iako se trudite da ga prizovete u pamćenje;
  • osećaj da ste uradili sve što ste mogli, ali se još uvek osećate kao da vas nešto koči;
  • osećaj da ste nepovezani i odvojeni od sopstvenog života, kao da ništa ne osećate i ne možete da se povežete;
  • sećanje na određeni događaj u kome ste imali osećaj da ste izgubili nešto što nikada niste dobili nazad;
  • osećaj da je neko odneo deo vas, da vam je uzeo srce ili dušu, osećate da niste više isti otkako vas je neko napustio ili umro;
  • uporno i bez pravog razloga čekate da se vratite nekoj osobi ili nekom mestu, iako to ne bi bilo dobro za vas;
  • izgubljena sećanja, kao da nedostaje deo prošlosti;
  • sam osećaj da bi vam vraćanje delova duše pomoglo.

Vraćanje sposobnosti prošlih života

U mnogim životima koje smo živeli pre ovoga imali smo mnoge sposobnosti i koristili smo različite talente. Ponekad imamo osećaj da budimo nešto što je već bilo u nama. To može biti povezano i sa nekim strahovima ili traumama. Dešava se da iznenada počnemo da se zanimamo za područja za koja ranije nismo imali interesovanja, što takođe može biti pokazatelj buđenja sposobnosti iz prošlih života. Kad ovom tehnikom odemo u prošlost, često je kombinujemo sa drugim tehnikama, kako bismo te sposobnosti preneli aktuelno vreme i bez trauma ili opterećenja iz prošlosti.

    Kontakt obrazac