Ostvari pristup samoisceljivanju 

Energije prirode

i njeni duhovni vitamini

NOVO: Oriše života

Sve u životu ima svoj duhovni izraz

Spremni ste iznova otkriti svet u kojem živimo? Ovog puta kroz duhovne oči koje u svemu što nazivamo život prepoznaju božansku kreativnu silu i vraćaju životu, čoveku i prirodi poštovanje koje zaslužuje. Najveća duhovna prevara je tražiti duhovno izvan sebe, na nekom nedostižnom mestu, izvan Univerzuma. Sve u nama i oko nas je duhovno. Piti vodu da utolimo žeđ, a ne prepoznati njenu duhovnu snagu koja bi utolila našu unutrašnju žeđ i prazninu, biti sazdan od vode, a ne razumeti da smo izgrađeni i podržani od velike Majke / Oca koji su u svemu što postoji, isto je što i zagrliti nečije telo i ne priznavati mu emocije, misli, dušu.

Priroda neguje i leči, kako fizički, tako i duhovno

Iscelite otcepljenost, prazninu, amneziju!

Kad se zaista otvorite ka životu i duhovnim vitaminima prirode, nikad više nećete biti sami. Mleko iz grudi negujuće majke više neće proticati u prazno, pored izgladnele dece. Razumećete i imaćete pristup mnogim resursima samoisceljivanja.

Kako to funkcioniše?

Zamislite da u ruci držite dugme ili daljinski upravljač kojim po svom nahođenju birate film, muziku ili vibraciju u koju ćete zaroniti, s kojom ćete se potpuno stopiti i postati ta priča, taj film, ta vibracija ili frekvencija. Zvuči prejednostavno? Istražite. Svaka energija prirode to sve ima u sebi. Sve velike stvari u suštini su jednostavne i oduvek prisutne.

Čemu to?

Da bismo bili živi. Zaista živi, što znači duhovno budni i samoostvareni. Otvoreni za bogatstvo i mogućnost da biramo iz ogromne palete različitih izraza sveta u kojem živimo. Da odaberemo ono što je kompatibilno sa nama. Time svoje duhovno umeštamo u ovde i sada.

I ti to možeš. U tebi su minerali stari milijarde godina, koliko i Majka Zemlja čije si dete. Tvoje telo, hram tvoje duše, sastavljeno je iz nje. Svedok si nastanka univerzuma kroz nju. Ti si izraz duhovnog, tvoje individualno božanstvo unutar tebe čeka da saznaš ko si.

Seti se!

Prastaro znanje o prirodi i životu sada je dostupno na vebinarima.

Uđi u svet prirode i uči sa Akengen

NOVO: Oriše života

Ešu

IFA

Obatala

Ogun

Lovci

Energije vremena i ciklusa

Energije mora

Ošun – Energija privlačnosti

Energije prostora

U najavi: „Predačke energije“

Prijavi se sada i ostvari bonus od 15% popusta!

Prijavi se

Besplatni vebinari

1. Samorealizacija počinje unutrašnjom komunikacijom

2. Božanstvo zelenog sveta – Osojin

Za još besplatnih vebinara i vesti prijavite se za Newsletter: