Dobrodošli u onlajn program

Program samorealizacije

Aktivacija lične snage i sopstvenog puta

Šta da očekujete, koji su ciljevi programa?

Samorealizacija, otkrivanje sebe, svoje istine, sopstvenog puta – to su ciljevi kojima smo se rukovodili u pripremanju ovog samoistraživačkog programa. Iz situacije u kojoj problemi vladaju vama, pretvorićete se u stratega koji upravlja sopstvenim izazovima i svaki put iz njih izlazi mudriji.

Naučićete um da komunicira sa svojom duhovnom suštinom, upoznaćete moguće izvore iz kojih dolaze uticaji na vaš život i naučićete kako da ih u samom izvoru rešavate, čime ćete ulogu marionete zameniti ulogom režisera sopstvene budućnosti. Budićete um mudrošću, tako da um zna da traži dublju istinu iza životnih manifestacija, međuljudskih odnosa, interakcije sa životom. Kroz ovaj proces postajete osvešćeniji, samostalniji, slobodniji u odlukama, prisutniji za sada i ovde.

Teme programa

Šta učimo u ovom programu?

  • Rad i povezivanje sa svojim individualnim bivstvom
  • Upoznavanje principa života, ljudskog karaktera
  • Uticaj prošlosti i nasleđa na naš život
  • Konstruktivni i destruktivni uticaji našeg spiritualnog izvora i unutrašnjeg deteta na naš život
  • Podsvest, reinkarnacija, karmički uticaji
  • Obrasci ponašanja, uverenja, energetske blokade
  • Komunikacija, socijalizacija, međusobni odnosi
  • Buđenje intuicije i ličnih moći
  • Aktivacija energije mudrosti, samoisceljivanje, povezivanje sa životom
  • Upoznavanje, komunikacija i načini upotrebe energija prirode za samoisceljivanje i samopomoć

MUDROST, RAZUMEVANJE DUŠE ŽIVOTA, IDIVIDUALNOSTI, PRIRODE, PREDODREĐENOG, IZVORNA PSIHOLOGIJA I FILOZOFIJA O LJUDSKOJ SUDBINI

Akengen o odabranim temama i kako pristupiti progamu:

U ovoj školi ima mesta i za učenje iz grešaka; u ovoj školi nema ocena; nema podele na loše i dobro, crno i belo; nema diplome. Ima nečeg drugog, možda i najtežeg: slobode i samorealizacije.

Za program su odabrane teme koje smatramo osnovama za razumevanje životnih… Pročitaj više

Kako je biti učenik Programa samorealizacije? Iskustva polaznika

Već dvadesetak godina se bavim raznim tečajevima, školama, predavanjima…. i jako sam zahvalna na svakom od njih, bez obzira šta su neka iskustva bila ne baš tako dobra. Uvijek sam bila od onih koji su morali čuti i osjetiti sve šta se nudi u Zadru (a i … Pročitaj više

Moduli Programa samorealizacije

46 vebinara u trajanju od po 30 minuta podeljenih u 7 glavnih modula provešće vas kroz vodeće teme ovog programa samoistraživanja.

Program samorealizacije mogli bismo nazvati i procesom samoistraživanja i samoupoznavanja. Pritom vam na raspolaganju više pripremljenih mogućnosti, počevši od osnovnog paketa snimljenih emisija i pripremljenih radnih svesaka, preko uključenja u podržavajući ritam i snagu onlajn grupe, do dodatnih paralelnih transformacijskih radova, individualnog koučinga i celovitog pristupa koji obuhvata dušu, um i telo.

Osnovni program

Onlajn vebinari

46 vebinara u trajanju od po 30 minuta podeljenih u 7 glavnih modula provešće vas kroz vodeće teme ovog programa samoistraživanja. Uz svaki modul pripremljena je radna sveska kao pomoćna alatka za samoispitivanje. Sadrži sažetak emisija, kao vizualni podsetnik, i najvažnije: pitanja i vežbe kojima budite um za celovit pristup životu.

Zadovoljstvo nam je što sada možemo da ponudimo dugo godina prikupljano znanje o čoveku, njegovom karakteru i sudbini, očuvano u oralnim kulturama, za kojim je tragano u raznim delovima sveta, a sada je sažeto i dostupno iz udobnosti vašeg doma i prilagođeno vašem individualnom ritmu.

U ovom programu VI BIRATE kojim ritmom, koliko intenzivno, duboko i u kom vremenskom okviru želite da ga koristite. Pročitaj više

Plaćanje i cena osnovnog paketa:

Svojim ritmom pristupate jednom po jednom modulu, plaćate direktno prilikom pristupa kanalu, putem paypala. Zakup traje 3 meseca. Cena pojedinačne emisije je 14.50 evra, a svi moduli ukupno koštaju 667 evra.

Kupi osnovni paket

Bonus #1: Kupovinom celokupnog paketa odjednom, na poklon dobijate jedne konsultacije sa mudrošću Ifa, sa Akengen.
Bonus #2: Pristupite programu sada i na poklon, pored konsultacije sa mudrošću Ifa, dobijate trosatnu radionicu: Postavljanje ciljeva i planiranje ili Energije vremena.
Dodatni bonus: Uz svaki modul pripremljena je radna sveska kao pomoćna alatka za samoispitivanje. Sadrži sažetak emisija, kao vizualni podsetnik, i najvažnije: pitanja i vežbe kojima budite um za celovit pristup životu.

II

Onlajn PROGRAM SAMOREALIZACIJE koji se odvija uz podršku grupe

Ako volite rad u grupi i potreban vam je njen podržavajući ritam, možete pristupiti onlajn grupi Programa samorealizacije za godinu 2023.

Šta dobijate u odnosu na osnovni program?

Osnovni paket

Uključenje u Facebook grupu za obaveštenja i razmenu iskustava.

Jednom mesečno onlajn uključivanje sa voditeljkom programa, Matejom Tomšič Akengen.

Paralelni energetski rad za podršku.

U skladu sa tematskim modulima, u grupnom radu će se izvoditi podržavajući rituali:

Pročitaj više

Facebook grupa

Onlajn susreti sa Akengen

Energija prirode

Program će se izvoditi 5 meseci sa letnjom pauzom u julu i avgustu. Pri učlanjivanju, potrebno je uplatiti 2 mesečne članarine odjednom, zbog samodiscipline i ozbiljnosti prema grupi i voditelju. Tim iznosom pokriva se članstvo za prvi mesec i za poslednji  mesec.

Grupa programa Samorealizacije 2023. počinje sa radom u aprilu 2023. godine, odnosno, kada se prikupi dovoljno prijava.

Učlanite se u grupu!

Važe uslovi i akcije za bonus 1 

Bonus #2 Učesnici ovog programa imaju 10% popusta na onlajn radionice Energije prirode.

Plaćanje i cena programa II:

Cena grupnog rada je cena osnovnog programa + mesečno članstvo u iznosu od 50 evra.

Prijavi se

III

Transformacijskim radom do lične snage

Program uključuje:

Osnovni program i obrede grupnog rada (8 obreda). Moguće je i uključenje u onlajn grupu, ali nije obavezno.

Dodatni praktičan rad u grupi koji će se organizovati u Rijeci, Splitu, Zagrebu,Zadru, Novom Sadu i Beogradu.

Termini Terapeuti

Važe uslovi i akcije za bonus 1, bonus 2 i bonus 3

Bonus #4: Prijavom tokom marta 2022. dobijate poklon bonus u iznosu od 30 evra koji možete iskoristiti za individualni koučing, dodatne radionice ili kupovinu radionica Energije prirode.

Prijavi se

Individualni koučing sa terapeutom i duhovnim orijentatorom

Odaberite svog ličnog terapeuta s kojim ćete diskutovati o svojim uvidima, mesečno pregledati radne sveske i napraviti plan individualnog transformacijskog rada. U gradovima u kojima postoje koordinatori, preporučljivo je da to bude ta osoba, jer će vas podržavati i u grupnom radu.

Cena jednosatne konsultacije, nakon vaših samoispitivanja tokom svakog modula, za učesnike svih programa je samo 20 evra (7 konsultacija x 20)

Naši savetnici, terapeuti i duhovni orijentatori su vam na raspolaganju.

Preporučljivo je da terapeut bude prisutan i na konsultacijama sa Ifa mudrošću, kako bi delovao usklađeno sa ispostavljenim temama.

\

Duhovno usmerenje za ciklus, konsultacije sa mudrošću Ifa, preporučuje se barem jedanput; nakon izrade plana za godinu i za postavljenje dugoročnih ciljeva (nakon drugog modula) i na kraju programa. Redovna cena konsultacija je 70 evra, a učesnici programa tokom trajanja Škole imaju 20% popusta.

IV

Celovit pristup

Prošireni individualni koučing, u saradnji sa Centrom Hrast. S radošću vam nudimo celovit pogram koji pored duhovnog i psihološkog aspekta uključuje i aspekt tela. Preporučujemo da samorazvoj uskladite sa zdravom ishranom koja je individualno prilagođena vašem telu, putem testa intolerancije, u konsultacijama sa dr Dobrinkom Arbanovski ili terepeutkinjom Jasminom Jovanov, u paketu sa kvantnom medicinom. Test intolerancije moći ćete da uradite u gradovima u kojima će se organizovati praktični radovi. Terapije kvantne medicine mogu se izvoditi na daljinu.

Učesnici Programa samorealizacije imaju 15% popusta na paket kvantne medicine Centra Hrast u ordinaciji Holitimed.

Sarađujemo i sa vrsnim joga instruktorkama sa kojima možete dogovoriti program vežbanja: Ljubica Vitlov Boban (Zadar), Maja Miličević (Beograd), Joga studio Hipokrat (Novi Sad).

Odaberite šta biste sve želeli i napišite nam svoje ciljeve, a mi ćemo vam poslati prilagođenu ponudu sa cenama.

Kako da ostvarite bonuse?

Obavestite nas o kupovini odabranog programa (telefonom na 061-164-8-164), a mi ćemo vam sračunati dodatne popuste i informisati vas o raspoloživim terminima za besplatne individualne konsultacije i(li) radionice.

Povezani tekstovi

Program samorealizacije: Kako probuditi svoju individualnost i kako biti više živ

Paranoja mentalne kontrole sprečava nas da zaista živimo (predavanje) Rađamo se kao duhovno biće, učimo na podsvesnom nivou, ne nasleđujemo samo fizička svojstva nego i emotivne i duhovne aspekte svojih predaka, deo smo života i prirode koja ima božansku esenciju, a istovremeno smo, kao savremeno civilizovano društvo, u paranoji od svega toga. Od tog straha Program samorealizacije: Kako probuditi svoju individualnost i kako biti više živ

Jumoke: Otkrivanje ženske snage kroz Program samorealizacije

Kad kažemo škola, obično pomislimo na usvajanje informacija koje dolaze izvan nas, po modelu popisivanja prazne table. Ali, Program samorealizacije nije kao druge škole, već je to dubok transformativni proces, koji se odvija putem otkrivanja znanja pohranjenih unutar nas. Program samorealizacije je učenje o individualnosti, postojanju, sopstvenoj predsudbini i igrama karaktera, to je traganje za Jumoke: Otkrivanje ženske snage kroz Program samorealizacije

Program Škole mudrosti 2019.

Teme škole mudrosti: Rad i povezivanje sa duhovnom esencijom u sebi (sa Orijem); Upoznavanje životnih principa i ljudskog karaktera; Uticaj prošlosti i nasleđenog na naš život; Konstruktivni i destruktivni uticaji našeg duhovnog izvora i unutrašnjeg deteta na naš život; Podsvest, reinkarnacija, karmički uticaji; Uzroci ponašanja, uverenja, energetske blokade; Komunikacija, socijalizacija, međuljudski odnosi; Buđenje intuicije i Program Škole mudrosti 2019.

Škola koja se nikada ne završi

Škola života se nikada ne završava i svi smo uče(s)nici životne škole. U ovom edukativnom i transformacijskom procesu, nazvanom Škola mudrosti, učimo o čoveku i njegovom karakteru, ljudskoj sudbini, prirodi i načinu suživota sa njom. Cilj programa i svega naučenog je da kroz sopstveni život idemo svesnije, da razvijamo alate i da upoznajemo energije kojima Škola koja se nikada ne završi