Rava: Vibracija drugog vremena

Rava je malo ostrvo netaknute prirode Zadarskog arhipelaga, smešteno između Iža i Dugog otoka. Kuća u kojoj se odvijaju ritriti nalazi se u uvali Golubovac, na dva kilometra od naselja. Udobna i mirna, kuća je smeštena neposredno uz more, ima solarnu energiju i pitku vodu.

Rava vibrira drugim vremenom, izuzetan je dijamant za rad sa energijama prirode i pruža sve što more može da pruži: mir, čistinu, posete delfina, bogato mediteransko bilje, stare maslinjake, divne zalaske, intimu… Netaknuta priroda, kakva je bila trista godina unazad, čini šetnje po ostrvu isceljujućim i smirujućim.

Više godina, Ljubica Vitlov Boban i Akengen zajedno vode ritrit na Ravi, uz garanciju za celovit pristup. Ljubica je joga instruktorka i učiteljica zdravog života kroz pokret i ishranu. Vodi Tara centar i vlasnica je kuće na Ravi. Tokom ritrita Ljubica drži časove joge i priprema zdrave ručkove, kako za pročišćavanje tela, tako i za neizmeran užitak u novootkrivenim ukusima i receptima.

Akengen vodi transformacijske procese na podsvesnom nivou, u dodiru s dušom i individulanim bistvom. Razotkriva duhovnu esenciju prirode, da biste je mogli videti drugim očima, svesni da svaki delić, svaka biljka, svaki kamen… ima svoju dušu, svoju nevidljivu duhovnu energiju. Otkrivajući lepotu sveta i magiju života, dopustićete svom postojanju da pokrene proces samoisceljivanja.

    Kontakt obrazac