Rezervišite svoj termin za onlajn konsultacije sa mudrošću Ifa

Što znači Ifa duhovna orijentacija?

Ifa duhovna orijentacija je razgovor s božanskom mudrošću Ifa.
Ifa ima pristup našem duhovnom bistvu i našoj sudbini, a putem divinacijskog sistema razotkriva tragaocu odgovore o životu, usmeravajući ga na individualnom putu. Predstavlja medij između duhovnog bistva i uma.

Ifa duhovna orijentacija predstavlja naše pravo i mogućnost da imamo usmerenje za donošenje prave odluke, da pratimo svoj životni put s kojim smo već rođeni. Ifa duhovna orijentacija je prijatelj koji će nam uvek dati pravi odgovor, koji je tu za nas da prosvetli ono što još uvek ne razumemo. Ifa nam razotkriva tajnu našeg života u ovom vidljivom svetu. To je susret sa istinom.

Kada se savetujemo sa Ifa?

S božanskom mudrošću Ifa se savetujemo da bismo odgovore na pitanja o životu dobili iz sebe, za sebe. Pogotovo:

  • kada ne želimo doneti pogrešnu odluku;
  • kada nas zanima usmerenje za određeni životni ciklus ili za određeno životno područje;
  • kada tražimo uzroke, usmerenje kako da postupimo u izazovima koje imamo na planu zdravlja, emocija, uspeha, dugovečnosti, odnosa, plodnosti, prelaza…
  • kada želimo da nađemo i sledimo svoj put, svoju sudbinu, da otkrijemo i upotrebimo talente;
  • kada tražimo odgovore na pitanja o životu i zanima nas Ko smo, kuda idemo i odakle smo došli.

Ori, naša duhovna bit

Sve u životu je duhovno. Mi smo bili i uvek ćemo biti duhovna bića, nezavisno od toga da li smo u vidljivim svetu ili ne. Ori je naša duhovna bit. Postojala je još pre našeg dolaska u vidljiv svet, kao što će postojati i nakon što odemo iz njega. Ori nosi zapis naše predsudbine, naš životni plan, misiju, naš osnovni karakter, izazove. Sve je u životu zavisno od našeg Orija: reakcije, otpornost, uzajamni odnosi, uspeh/neuspeh, dugovečnost i vitalnost, zadovoljstvo… sve što prizivamo i privlačimo u svoj život.
Ori je naš vodič kroz život, individualno božanstvo u nama. Duhovna orijentacija je konsultacija sa Orijem. Naš Ori je taj koji nosi odgovore i Ifa, kao božanska energija mudrosti, sa divinacijskim alatom, služi za komunikaciju i razumevanje Orija.

Ifa, veda o čoveku i ljudskoj predsudbini

Ifa je energija, božanstvo mudrosti, filozofija i praksa o ljudskoj predsudbini, čoveku i njegovoj umeštenosti u život. Ifa je prastara, stara koliko i čovečanstvo, i predstavlja jedan od najkompleksnijih načina za razumevanje čovekove individualnosti.

Njena bogata mitologija je UNESCO-m zaštićena svetska oralna kulturna baština, očuvana u afričkom plemenu Joruba. Ta prastara psihologija je dar čovečanstvu za razumevanje čoveka u njegovom duhovnom, individualnom postojanju u vidljivom svetu, za razumevanije prirode i univerzuma, vidljivog i nevidljivog dela postojanja. Ifa je koncept univerzalne mudrosti. Razume i dodiruje sve nivoe ljudskog života i postojanja. U životu nam se ništa ne može desiti, što bi za Ifa mudrost moglo biti nepoznato ili novo.

Ifa divinacijski sistem

Ifa divinacijski sistem je praktični alat Ifa mudrosti koji služi ljudima za konsultacije sa mudrošću Ifa. Zasnovan je na 256 energetskih koda – odua. Razgovor s mudrošću Ifa izvode Ifa sveštenici i sveštenice, duhovni orijentatori, inicirani i uvedeni u filozofiju i praksu rada s Ifa, Babalawo (otac tajne) i Iyanifa (majka tajne).

Iskustva klijenta

Kad god sam u dilemi ili sumnjam u ispravnost neke odluke, pitam Ifa. Konsultacije sa mudrošću Ifa su poput razgovora sa sobom. Čak i kada istovremeno postoji veći niz dilema, konsultacije sa Ifa nepogrešivo pokažu o čemu se zapravo radi, razotkriju uzrok i ponude rešenje. Koliko god da odem zbunjena, frustrirana ili nervozna, nakon konsultacija sa Ifa vratim se rasterećena, jer sam dobila odgovore i znam šta treba da preduzmem da bi stvari lagano počele da se menjaju. Uvek je bivalo bolje, zato bih svima preporučila da se konsultuju sa Ifa. Zbog same činjenice da postoji mogućnost da se konsultujem sa mudrošću, osećam sreću i privilegiju, jer ne moram besciljno da lutam, niti da pravim nepotrebne greške. Kad god imam nedoumicu, jednostavno pitam i znam da je taj odgovor ispravan, jer dolazi iz moje suštine.

Jelena

Zaronite u život, spoznajte svoju životnu tajnu, zakažite konsultacije sa Ifa:

    Kontakt obrazac